info@monasi.ro

Despre Companie

Valorile noastre sunt ACE:

Agilitate – “People react, only leaders proact” – Tony Robbins

Liderii există pentru a conduce. Acest motto ne diferențiază și ne ajută să creăm rezultate. Liderii trebuie să petreacă mai mult timp în dezvoltarea viziunii, să inoveze și să creeze strategii. Și să petreacă mult mai puțin timp în activități operaționale care devin mai ușor de gestionat prin implementarea de proceduri simple și concise și printr-o cartografiere a proceselor bine pusă la punct. Astfel, liderii pot sa anticipeze mutațiile complexe din mediul lor de afaceri.

Caracter – “Do or don’t, there is no try” – Yoda

Caracterul nostru este mult mai important decât reputația noastră. Reputația este ceea ce văd și ce cred alții despre noi. Caracterul este cine suntem chiar și atunci când nu ne vede nimeni. Conștientizând importanța tot mai mare a caracterului și valorilor etice în activitățile pe care le desfășurăm zi de zi, cele două sunt pentru noi valori cruciale ale modului nostru de colaborare atât cu clienții cât și cu colaboratorii noștri. Nu ne credeți? Încercați-ne!

Eficiența – “We don’t makes excuses, we create results” Robin S. Sharma

Conducerea eficientă a unei firme (industrie, comerț, turism, servicii) cunoașterea în profunzime a metodologiei de cercetare a pieței interne și internaționale, înțelegerea strategiilor și politicilor de marketing la nivelul instituțiilor, oportunităților, a pieței, riscurile în afaceri și valorificarea produsului / serviciului dumneavoastră este cheia succesului firmei dumneavoastră.
Doriți să economisiți energie, efort, bani și timp? Noi suntem experți în acest domeniu.