info@monasi.ro

Proiecte de marketing

 

O campanie de marketing este activitatea prin care printr-un număr de activități desfășurate se dorește atingerea unui scop predeterminat, cel mai frecvent de promovare al unui produs / serviciu sau creșterea vânzărilor.

Cea mai mare greșeală a companiilor este faptul că nu verifică așa numitul „return on investment” și anume să verifice ce s-a făcut bine, ce se poate îmbunătăți și ce nu a funcționat.

În experiența noastră observăm o decizie foarte rapidă asupra efectului campaniei (în general înainte de ciclul natural de conștientizare pentru clienți) sau bucuria faptului că au crescut vânzările lăsând revizuirea rezultatelor pe ultimul plan.

Cel mai bun sfat pe care putem sa ți-l dăm este de a-ți pune următoarele întrebări înainte de a începe gândirea unei campanii (clasicele „WH questions”)

De ce?

Cum?

Ce?

Cine?

Unde?

Cu întrebările “cine?” si “unde?” ați stabilit publicul-țintă.
Cu întrebările “ce?” și “de ce?” aveți oferta.
Iar cu întrebarea “cum ?” aveți campania / anunțul.

O campanie de marketing are trei elemente principale:

Marketingul direct

Publicitatea

Relațiile publice

Ca să te asiguri că reușesti să captezi atenția clientului, adresează-i o întrebare la care găseste răspuns numai daca citește mai departe. În acest fel îl motivezi să facă cunoștință cu produsele / serviciile tale trecând prin următoarele stagii de client:

Client neutru

Client interesat

Client promotor

Client influențator

Client campion

Client detractor (supărat)

Clientul supărat este cel care a avut o experiență negativă sau în interacțiunea cu compania ta și trebuie neapărat ajutat să devină una din cele de sus. Acest aspect este crucial.

Aplică aceste sfaturi și transformă marketingul tău din cheltuială în investiție!

 

 

 

 

 

Contact:

     B-ul Pandurilor nr. 108, Târgu Mureș     

     (+4) 0722 – 39 69 59

     (+4) 0722 – 39 69 59

       info@monasi.ro

        Luni – Vineri 9:00 – 15:00