info@monasi.ro

Interviu Rus Ana-Maria

Interviu Rus Ana-Maria

Să cunoaștem câțiva din cursanții / absolvenții Monasi! Rus Ana-Maria

Spune-ne despre tine (cine ești, de unde vii, ce planuri ai).

Mă numesc Ana-Maria Rus, am 32 de ani și sunt din Bistrița. Provin dintr-o familie modestă. Se pot spune multe despre mine, dar cred că mă limitez la a spune că sunt un om cu suflet mare, sensibilă dar și dură dacă e cazul. Sunt omul fără măști sau machiaje, sunt persoana care te va enerva cu franchețea și corectitudinea sa. Iubesc animalele și viața, îmi iubesc familia, prietenii și oamenii loiali. De multe ori sunt egoistă, impulsivă dar veșnic loială și cu inima deschisă.

Spune-ne despre munca ta. Ce îți place, ce nu îți place, câte ore lucrezi pe stivuitor pe zi? Care anotimp este cel mai greu, si de ce, etc.

Îmi place că sunt activă tot timpul. Pur și simplu nu sunt făcută să stau degeaba. Simt o satisfacție când dimineața mă trezesc cu un zâmbet pe față pentru că știu că mă așteaptă o nouă zi. Motivația îmi dă energie pentru a face orice, și da, este posibil să îți creezi propria motivație, însă dacă cu adevărat vrei să ai success, creează-ți un stil care să consolideze scopul principal. Anotimpul cel mai greu este iarna. Încă nu lucrez pe stivuitor, dar cu siguranță cu cursul absolut am să o fac.

De ce cursul de Stivuitorist? Spune-ne despre domeniu.

De ce nu? Pentru că sunt fată? Nu văd acest lucru ca un obstacol. Îmi place și sunt dispusă să învăț! Nu contează dacă ești femeie sau bărbat, important este să ai îndemânare și să îți placă. O femeie poate să fie stivuitorist la fel ca un bărbat. Dacă nu îți place, dacă nu ești puțin tehnic nu poți face asta. Iar femeile pot face asta fără probleme. Nu contează că te uiți în oglindă, te vezi frumoasă, machiată, aranjată… și îți pui întrebarea: “Ce caut eu pe stivuitor?” Eu nu văd nici o problemă.

Cum e să lucrezi la Paperland? Descrie o zi de muncă la Paperland. Ce trebuie să știi, ce trebuie să faci, la ce trebuie să fii atentă, ce îți place sau nu îți place.

Am să încep cu o mică descriere a firmei unde lucrez. Este o societate care are ca obiect principal de activitate confecționarea de articole din hârtie și carton. La baza societății noastre este un colectiv cu o vastă experiență în domeniul producției și comercializării articolelor din hârtie. Eu lucrez pe partea de depozit și mă ocup de administrarea bunurilor și depozitarea lor.

O zi de munca începe așa: primul lucru pe care îl fac este să îmi organizez timpul pentru a face toate pregătirile în ziua respectivă. Organizez coletul cu care lucrez, pregătim comenzi, aranjăm marfa, facem stocuri la anumite articole și la finalul zilei lăsăm totul pregătit pentru a doua zi. Trebuie să fiu foarte atentă la tot ce intră ce iese din depozit (marfă)

Cum ți s-a părut cursul? (organizare, Lector, manual, ședințe, prezentare, etc)

Cursul a fost foarte plăcut și interesant. D-nul Lector a fost foarte explicit, răbdător si foarte simpatic. Ne-a acordat atenția necesară pentru toate nelămuririle.

Cine este modelul tău în viață?

Modelul meu în viață este asamblat de lucruri mărunte pe care le consider demne de urmat pentru ca în final să ajungem la liniștea interioară de care cu toții avem nevoie. În zilele noastre nu prea există modele demne de urmat, poate ca alții au ca și model cântăreți , actori, etc, dar eu prefer să admir toate persoanele din viața mea și să iau câte puțin de la fiecare, îmi place să ascult și să învaț chiar și din greșeli.

Care consideri ca este „super puterea ta”?

Super-puterea mea? Este curiozitatea, dorința de a învăța cât mai multe lucruri noi.

Mult succes! 🙂

Lasă un răspuns